A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
35 szavazat
2/8 A kérdező kommentje:
Nem félsz, hogy koszos?
Egy kínai ismerős mondta, hogy öblítsem át, és tényleg nagyon sok kosz jött le róla.
2020. aug. 25. 16:53
3/8 anonim válasza:
Ezzel az erövel a lisztet, grízt is át kellene öblíteni, mert az sem tisztább, meg rengeteg egyéb élelmiszert is.
Mellesleg a rizsröl ami lejön, az nagyrészt kemenyítö, ami éppenhogy a hasznos része.
5/8 anonim válasza:
A rizst 3 léből, valóban nagyon koszos különösen az első lé. A mazsolára még nem gondoltam, bár nem is igen szoktam venni.
6/8 anonim válasza:
A rizst mindig, beleteszem egy akkora szűrőbe, amibe belefér, (és kisebbek a lyukai, mint a rizsszemek):), aztán a csap alatt jól átmosom.
Mazsolát pedig nem használok semmihez, mert nem szeretjük.
7/8 anonim válasza:
Rizst, hüvelyeseket mindig, többször is, mert gluténérzékeny vagyok.
Mazsolánák nincs keresztszennyeződés.
8/8 anonim válasza:
A mazsolara napraforgoolajat raknak hogy ne tapadjon ossze stb ami lejon rola az sem kosz hanem mazsoladarabok a rizsen se kosz van le is van hantolva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!