Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell elkészíteni ezt a...

Hogyan kell elkészíteni ezt a receptet?

Figyelt kérdés

Nem vagyok túl gyakorlott a konyhában, de szimpatikus ez a recept, viszont nem túl részletes:

[link]

Szóval ugye lehet serpenyőben csinálni tűzhelyen? És ha beletettem a gombát a serpenyőbe, és pároltam pár percig, utána csak rá kell tenni a halszeleteket? Nem kell felvágni? Vagy a halat csak külön ki kell sütni, agomba meg aköret?

2010. aug. 5. 12:05
 1/7 anonim ***** válasza:

semmi baj a recepttel... :)

serpenyőben, tűzhelyen, a megadott sorrendben csináld, s ahogy a hozzávalókban is látod, halszeletekről van szó..., ha nagynak találod, vághatod kisebbre

s mindenképp egyben csináld, hiszen úgy áll össze ízletes étellé!

jó étvágyat!

2010. aug. 5. 12:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez egy egytálétel!

Bár ők nyersen kezdik párolni a raguban a halszeleteket,én mégis javaslom hogy süsd elő !

Kevés olajon,hirtelen kapasd meg mind a két oldalát a halnak,esetleg be is lisztezheted vékonyan!

Ha ezzel megvagy akkor párold bele az ételbe!

A recept,és az elkészítése nagyon egyszerű,bizony jól hangzik,érdemes elkészíteni!

Minden jót!

2010. aug. 5. 12:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:)
2010. aug. 5. 12:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Beliszteztem és bedobtam forró olajba, de szétestek kis darabokra a halszeletek. Ennek ilyennek kell lennie? Vagy mit rontottam el?:S
2010. aug. 5. 12:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Mert úgy kellett volna elkészítened, ahogy a recept írta, nem elősütni. :( Ebben a receptben pont az a lényeg, hogy nem sütöd a halat, hanem 2-3 percig párolod a gombás cuccban. Ha sütöd, akkor legközelebb lehetőleg félig fagyottan tedd, úgy nem esik szét.
2010. aug. 5. 12:56
 6/7 A kérdező kommentje:
:(
2010. aug. 5. 13:02
 7/7 A kérdező kommentje:
végülis így sem volt rossz:)
2010. aug. 5. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!