Hogyan kell elkészíteni ezt a receptet?
Nem vagyok túl gyakorlott a konyhában, de szimpatikus ez a recept, viszont nem túl részletes:
Szóval ugye lehet serpenyőben csinálni tűzhelyen? És ha beletettem a gombát a serpenyőbe, és pároltam pár percig, utána csak rá kell tenni a halszeleteket? Nem kell felvágni? Vagy a halat csak külön ki kell sütni, agomba meg aköret?
semmi baj a recepttel... :)
serpenyőben, tűzhelyen, a megadott sorrendben csináld, s ahogy a hozzávalókban is látod, halszeletekről van szó..., ha nagynak találod, vághatod kisebbre
s mindenképp egyben csináld, hiszen úgy áll össze ízletes étellé!
jó étvágyat!
Ez egy egytálétel!
Bár ők nyersen kezdik párolni a raguban a halszeleteket,én mégis javaslom hogy süsd elő !
Kevés olajon,hirtelen kapasd meg mind a két oldalát a halnak,esetleg be is lisztezheted vékonyan!
Ha ezzel megvagy akkor párold bele az ételbe!
A recept,és az elkészítése nagyon egyszerű,bizony jól hangzik,érdemes elkészíteni!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!