Használ valaki ilyet ?
2020. aug. 8. 14:35
1/9 anonim válasza:
Nem látom értelmét, miért helyettesítené ez a merőkanalat.
2/9 anonim válasza:
Csak fölösleges valami lesz, lefeljebb egész ki s edényeknél lehetne használni, nagyobból eleve nem tudsz önteni, mert túl nehéz.
A másik, hogy mit csinalsz, ha netán leesik az edényröl, miközben öntöd a kaját?
Sokkal többre mégy két-három különbözö méretü merökanállal.
6/9 A kérdező kommentje:
És ki mondta, hogy a kaját akarom önteni.
Én csak kukorica,tojás és egyéb kiöntésre váró forró vizet.
2020. aug. 8. 22:53
7/9 anonim válasza:
HA sok fölösleges pénzed van, akkor vedd meg és próbáld ki. De semmi elönye sincs.
8/9 anonim válasza:
Ez kb ugyanakkora baromság, mint az elektromos só / bors őrlő. Amúgy én sem tudom elképzelni, hogy ne folyjon alatta is a lé. Egyel több kacat a házban.
9/9 A kérdező kommentje:
Most az jutott eszembe, mikor valaki azt mondta, hogy mekkora baromság a tojásfőző. Még sosem próbálta, mégis véleményt formált róla. Nekem van tojásfőzőm és abban főzök, nem vízben.
2020. aug. 15. 00:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!