1/5 anonim válasza:
Figyelj... Natúr joghurt + házi lekvár = gyümis joghurt. Teljesen tuti, és 100% egészségesebb.
2/5 A kérdező kommentje:
?????????????????????????
házi joghurt készítésről lenne szó
2014. okt. 8. 09:31
3/5 anonim válasza:
Akkor fail. Most minek kell házi joghurt. A bolti is jó, a natúr joghurtban nemigen van káros anyag.
4/5 anonim válasza:
Mi sosem használtunk hozzá gépet (most hallok először róla, hogy egyáltalán létezik ilyen).
Simán nagy befőttesüvegbe öntünk felforralt és kézmelegre hűlt házi tejet, meg egy pohár élőflórás joghurtot, két napig szárazdunsztba tesszük, és így isteni finom házi joghurtot kapunk. :) Biztos géppel is lehet, de szerintem felesleges pénzkidobás. A befőttes üveg ráadásul nem eszik áramot, és nem tud elromlani sem. ;)
5/5 antal77 válasza:
Én is üvegben készítem, az első adaghoz kell csak joghurtot venni utána már azt is a sajátomból teszem hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!