Milyen pizzaszószt használ a(z Inter)Spar azokhoz a téglalap alakú kis pizzáihoz amit a pékárú részlegen kisütve lehet venni?
Soha nem értettem azokat, akik középszerű/gyenge ételek receptjét vadásszák, mert itt-ott lehet kapni.
Eszméletlenül sugo receptet lehet találni, jobbnál jobbak.
Miért kell neked egy közepesnél gyengébb recept?
Kötekedésen kívül jönnék én a nagy titokkal, de nincs. Elvileg, ha a pultban kéred, kötelesek lennének a pontos összetételt ismertetni, de aligha teszik meg.
Ha veszel paradicsomot, friss bazsalikomot, jó minőségű olívaolajat, esetleg kevéske fokhagymát, sót, akkor már olyan nagyon rossz irányba nem tudsz elmenni.
A volt párom egy maszek pékségben dolgozott, és az a pizza, amit onnan hozott, megszólalásig hasonlít a SPAR-osra.
Egy speciális porból készül, amit nagykereskedelmi forgalomban van, onnan veszik, amit egyszerűen felhigítanak vízzel. Ennyit biztosan tudok. Hozott port is mert kértem, de amikor megbontják a nagyobb kiszerelést, utána nem áll el sokáig még por alakban sem.
16:18: aha. elkeserítő, mennyire a nyomába sem ér
16:14: ó, a szupertitkos megoldások! ez mondjuk sok mindent megmagyarázna.
álmaim az ipari mennyiségben történő Spar-os pizza másolásról egyre jobban romokba dőlnek
6., kérdező, pedig ez sajna így van. Attól még finom, én is szeretem. De hát...
Remélem, ennyivel is tudtam segíteni, a titkos recept a porban rejlik.:) Szerintem egyébként főként abból áll, amiket az előttem szóló felsorolt, csak ezt nagy kiszerelésben szállítják por alakban, tartósító nem hiszem, hogy van benne, mert mint írtam, kb. két-három hét múlva egyáltalán nem sűrűsödött be a szósz, és az íze sem volt ugyanaz, mint frissen. Hiába tároltam légmentesen lezárt műanyag dobozkában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!