Paprikás krumpli hosszú lével. Érdemes-e próbálkoznom úgy, hogy nem hámozom meg a krumplit. Újabban hámozatlanul szoktam enni a főttkrumplit (is). (Ez most sárga újkrumpli, amidől főzök)?
Figyelt kérdés
2020. jún. 27. 10:19
1/6 anonim válasza:
Arra, hogy "érdemese" neked, nem tudok válaszolni. Ha fizet valaki neked ezért, akkor érdemes, ha nem fizet, akkor meg nem érdemes.
Egyébként meg a te ételed, a te ízlésed, te fogod megenni,tehát úgy csinálod, ahogy akarod!
Én egyes ételekhez szeretem a héjas krumplit, de az speciel nem a paprikás krumpli, de te tudod!
2/6 anonim válasza:
Ha csak te eszed csinálsz amit akarsz. Mást ne kínálj vele.
3/6 A kérdező kommentje:
Csak én eszem ...még meggondolom. Most főzök ilyet először. Szerintem inkább meghámozom...az biztos, hogy úgy nagyon finom (ffi 60+)
2020. jún. 27. 12:29
4/6 A kérdező kommentje:
Ja, és köszi!!
2020. jún. 27. 12:29
5/6 anonim válasza:
Én kizárólag héjasan csinálom az ujkrumplis paprikás krumplit sok petrezselyem zölddel. Kis tejföllel behabarom a végén. Imádom!
6/6 A kérdező kommentje:
Nocsak, nicsak, nem is volt olyan 'vad' az elképzelésem. Köszi!!
2020. jún. 28. 00:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!