Újkrumplit lehet héjában főzni?
Az újkrumplit héjában nem szoktuk főzni, nem fogod tudni még a nagyon vékony héját leszedni róla.
Ha a csirke melle felforrt, vedd egy kicsit vissza takarékra, kb. 20 perc múlva szúrj bele egy villát, ha már könnyen belemegy, biztosan jó.
Legjobb próba, hogy egy picike darabot a villával lecsípsz róla, és (ha kicsit hűlt), megkóstolod.
Az ilyesmit kóstolásra főzzük, nincs rá előre meghatározott főzési idő, mert függ a csirke korától, a főzési hőfoktól, a gáz fűtőértékétől, stb.
az újkrumplit fölösleges héjában főzni. bár ha abban főzöd az sem baj, nem lesz tőle semmi bajod ha megeszed a héját. és nem is lesz zavaró..
csirkemell nagy lángon kevés zsiradékkal egyik oldal 4 perc a másik ugyanennyi. tovább semmiképpen, mert kiszárítod..
Végül nagyjából héj nélkül csináltam(annyira tudtam leszedni), a csirkemellet meg főztem egy jó darabig, és akkor vettem csak le, amikor már biztos voltam benne, hogy átfőtt. Finom lett:)
Köszönöm a többi választ is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!