Milyen a romlott hús?
3,5 hónapig nem voltam itthon, a fagyasztóm viszont tele van hússal. Kivettem egyet, kiolvadt, megszagoltam és édes szaga van. Nem keserű szaga van, nem szúrós, vagy savanyú, hanem édes. Színre normàlis, nem nyálkás, nem zöld.
Merjem megcsinàlni? Akiknek elküldtem azok azt mondták, hogy szerintük ehető.
Te olvasztottad ki most, mielőtt el akartad készíteni, vagy a 3,5 hónap alatt valamikor kiolvadt, és azóta úgy volt a hűtőben?
Ha te olvasztottad ki most, akkor annak semmi baja, normális fagyasztóban esetenként még annál hosszabb ideig is jól el vannak a húsok.
1-es vagyok!
3-as!Ezt a mondatot is elolvastad, vagy csak okoskodsz?
"Ha te olvasztottad ki most, akkor annak semmi baja, normális fagyasztóban esetenként még annál hosszabb ideig is jól el vannak a húsok."
Ötös, hát nekem például a méz illata is "édes", tudom az már illat, nem szag, tényleg hülyén fejeztem ki magamat, de remélem érthető volt.
Köszönöm az értelmes válaszokat, megfőztem a húst, ehető lett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!