Hogyan tudnám megtisztítaní a húst teljessen a vértől?
Figyelt kérdés
Igazából pulyka meg csirkemelről van szó ,próbáltam hideg vízbe áztatni sikertelenűl,besózni de az is sikertelen volt, van e valakinek valami ötlete2020. máj. 30. 14:25
1/4 anonim válasza:
Nincs benne vér, mioglobin van benne
2/4 anonim válasza:
Ezek ki vannak véreztetve. Nagyon ritka, ha bevérzések vannak a húsban, teljesen felesleges bármit csinálnod, az ételt nem befolyásolja, legfeljebb esztétikai probléma.
3/4 anonim válasza:
Összekevered a húsnedveket a vérrel.
Ha nem akarsz húsnedveket, akkor sajnos maradnak a zöldségek.
4/4 mustafa33 válasza:
Csirkemelben nem szokott lenni vér. A pulyka hús pedig sötétebb szinű, nem azért mert véres. A vágóhídi hús ki van véreztetve, elvétve lehet benne olyan hely ahol véres, véraláfutásos. De ha teljsen vérteleníteni akarod a véleltlen maradékoktól is, sós vízben kell kiáztatnod fél napig. De számolj azzal, hogy kiáznak az aromák és ízek is. Ha kóser húst veszel, akkor biztos lehetsz benne, hogy teljesen ki van véreztetve, véletlen véraláfutás sem lesz benne mert akkor טרייף (tréfli) lenne, nem kóser.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!