Csülök pékné módra, az kátsó csülökkel is 'működik', vagy csak elsővel?
Figyelt kérdés
A recept nem írja, de, ha 2 db -ot ír hozzá, akkor az számomra első csülköt jelent....mert hátsóból nem egyszer vettem már 3 kg körülit. Most is hátsóm van, majdnem 3 kilós2020. máj. 23. 17:24
11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon finom lett a pékné...füstölt csülökből (is). Ízhatásban a füstölés csak hozzátett. Viszont - lehet, hogy a nem füstölt verzióban puhább a csülök, mint így. Nagyon jó így is, de, biztos, hogy kipróbálom majd füstöletlennel is. Most már úgyis lehet mászkálni...veszek hentesnél. Láttam egy videóban, hogy a csülök bőrét bekockázták, én is úgy tettem. Nem is bánom,mert így könnyebb kezelni. Azt viszontnem tudom, mitől lehet, hogy a villanysütőmből folyadék folyt ki hosszú sütés végére (közben elaludtam,és sült vagy 3 órát). Amikor mázas (fedeles) cserépben szoktam sütni (vmit), akkor szokott még ilyen lenni, hogy víztócsa van utána a tűzhely egyik sarka mellett (most sörrel is meglocsoltam....talán azt 'dobta ki'. Most csak simatepsiben sütöttem,és nem fedtem le semmivel, úgy csináltam, ahogy a neten a videóban láttam..
2020. máj. 25. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!