Milyen ételeket érdemes csinálni rossz minőségu mustárbol?
Én mindent megpróbálok felhasználni amég meg nem romlik. Még a zsemlét is kiszárítom és ledarálom zsemlemorzsának. És ez szerintem nem csak pénztárca kérdése.Felesleges pazarlás, ha te magad "újra tudnád hasznosítani" az adott élelmiszert, de inkább kidobod helyette.
Talán ezt kéne megértenie sok embernek... Persze itt zsemlékről meg mustárról beszélgetünk de ez manapság már nagytételben megy sok sok háztartásban, ami szerintem nem normális.
évente ki tudja hány tonna élelmiszert dobnak ki. ennek hatalmas részét már azért mert a cimke szerint nem jo, miközben jo. de ha csak a cimke szerint is jot vesszuk, az is tul sok.
de igazábol ez nem csak az élelmiszerekel van igy, ez a fogyasztoi társadalom lényege, hogy vegyuk rá az embereket, hogy kidobjanak mindent mert hogy uj kell. klasszikus példa egyik ismerősőm kidobta a kicsi olcso moelhelikopterét mikor eltörött a talpa, s mikor mondtam, hogy kapni hozzá talpat s 2 csavarral kicserélhető, akkor értetlenul nézett rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!