Milyen ételeket érdemes csinálni rossz minőségu mustárbol?
Nem olvastam végig a válaszokat, én virslis rolóba használnám fel.:)
leveles tésztát megkenném mustárral, feltekerném a virsliket és megsütném. Úgy szerintem ha nem közvetlen érzed a mustár ízt, hanem belesütöd, jó lehet :)
#7: volt egy fillérb.có kolléganőm, aki a bepenészedett féldoboz tejfölt is megette, meg újraforralta a megbuggyant levest - mondván, nem szabad pazarolni. Aztán két-háromnapi f.sás jött utána... :D
Ugyanakkor naponta elszívott egy doboz cigit, azt soha nem tekintette pazarlásnak.
:)))
Élni és élni hagyni...
Ha neked a teszkógazdaságos-sparbudget minőség megfelelő, akkor edd azt!
Más meg a premium minőséget preferálja - na és...?
Nem is értem, mit kell ezen rugózni.
Mindenki a saját pénztárcájának és igényszintjének megfelelően vásárol. Ennyi.
22es vagyok,
én simán megeszem a noname mustárt akármivel ha ízlik, és sztem ennyi a történet :D ha ízlik nem tök mindegy mennyibe került? boltban kapható nem fogsz meghalni tőle mert fele annyiba került mint a globus.
Az már más tészta ha nem jó az íze, de szerintem még úgy is fel lehet használni, pl ahogy írtam is, sütőben lehet veszít az ízéből és csak egy aromát ad az ételnek.
Attól még mert valami drága nem biztos h a legjobb és legminőségibb. Valakinek lehet a 200 ft-os mustár jobban ízlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!