A méz helyettesítheti a juharszirupot?
Figyelt kérdés
Vagy van más alternatíva?2020. máj. 14. 17:20
1/8 anonim válasza:
Attól függ mit akarsz vele. Amerikai palacsintára pl. teljesen jó helyette az is, én úgy jobban is szeretem.
Szóval ezt kifejthetnéd bővebben is.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem volt konkrét receptem, pont így általánosan kérdeztem. Pl. mihez jó feltétlenül a juharszirup? (Nem is ettem még, nem tudom, milyen az íze)
2020. máj. 14. 17:33
3/8 anonim válasza:
Edeskes, de nem annyira durvan mint a mez.
4/8 Béla211 válasza:
Agave szirupot is lehet méz helyett használni vegánok ezt szokták. Ez nekem jobban ízlik mint a juharszirup. De azért szerintem jobb a méz mind kettőnel.
5/8 anonim válasza:
Zhelyettesitheted, ha csak az édesítés a cél. De a juharszirup finom füstös aromája utolérhetetlen! Lidlben vehetsz, nem őrült drága.
6/8 anonim válasza:
Az aldis diós fagyihoz fenomenális! 😊
7/8 anonim válasza:
Nem igazán, a juharszirup az juharszirup
8/8 anonim válasza:
Szerintem is csak akkor helyettesiti ha csak az édeskés íz a fontos. Akkor cukorral, mézzel, esetleg agavével simán ki lehet cserélni. De ha spéci recepted van akkor nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!