Szójaszósz okosságok?
Figyelt kérdés
Sosem próbáltam még. Mihez használjátok ?
Azt most láttam a TV-ben, hogy csirke húsra teszik egy kis pácolásként.
Ízben megdobja a húsokat ?
2020. ápr. 28. 21:43
1/7 anonim válasza:
Húsokat pácolni is nagyon jó, de a kész ételekre(rizs, tészta) is rá lehet locsolni, vagy bundázott ételeket fokhagymás szója szószban mártogatni. Finom.
2/7 anonim válasza:
Kínai sült tésztához is finom, főleg a sötét (dark) verzió.
3/7 anonim válasza:
Csodát ne várj, egy sós, kicsit édes füstös lötty.
4/7 anonim válasza:
En kb barmihez szivesen hasznalom, akarmilyen husos-zoldseges etelhez, rizshez, stb. Szerintem alapdolog a konyhaban.
5/7 anonim válasza:
Én főleg zöldséges sült rizshez/tésztához használom, de elég sok mindenre jó.
7/7 anonim válasza:
Pirított tésztát csinálok vele. Nagyon sós, szóval külön ne sózz ha használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!