Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen kapszulas kavefozot...

Milyen kapszulas kavefozot ajanlotok sokat kavezo csaladnak? 3 fő napi 2-3x iszik minimum

Figyelt kérdés
2020. ápr. 26. 15:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%

Sokat kávézó család darálósat vegyen, mert a kapszulásra a gatyájuk rá fog menni.

De ha kapszuláshoz ragaszkodtok, akkor csak a nespresso jön szóba, ahhoz lehet egyedül tényleg széles körben venni más márkájú kapszulát is

2020. ápr. 26. 15:36
 2/13 A kérdező kommentje:
Automata kavefozunk van mar, de anyaknapjara szeretnenk venni
2020. ápr. 26. 15:42
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Minek, ha van kávéfőzőrök?
2020. ápr. 26. 15:56
 4/13 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%
Akkor naponta egy 1000-esbe kerül a kávézás a családnak (de ebbe nem számoltam, tejet cukrot, áramot és a gépet), csak a kapszula (akciós) árát kalkuláltam bele.
2020. ápr. 26. 16:07
 5/13 anonim ***** válasza:
70%
semmilyet, mert abszolút nem gazdaságos, nem környezetbarát, és még csak nem is finom. én a Brikka kávéfőzőt ajánlom, kotyogós, de annál finomabbat még sosem ittam.
2020. ápr. 26. 18:44
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne vegyetek, nem éri meg nektek. Nálunk egy ember kávézik, napi egyet iszik, így nem drága 2 hétig tart egy dobpz kapszula. Nálatok max 2 nap alatt elfogyna egy...
2020. ápr. 26. 19:07
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk Senseo párnás kávéfőzőnk van. Ketten kávézunk. 36 darabos párnácska 1000 forint a sparban. Egy hónap alatt 2000 forintot kávézunk el. Nálatok a kapszulás nagyon drága lenne. Havi 30000ból jönnétek ki. Persze nem tudhatjuk, hogy ez nálatok belefér vagy sem, de én nagyon drágállom.
2020. ápr. 26. 23:21
 8/13 foreigner válasza:
100%
Egyetértek a felettem szólókkal, a kapszulás nem gazdaságos. Ha még is ilyet szeretnél 2 fontos dolgot kell eldöntened: Csak "sima kávé fajtákra van igény" tehát pl koffein mentes, erős, gyenge stb vagy olyat szeretnétek amiből mondjuk van jegeskávé, kakaó stb választék. Az első esetben mindenképpen olyan gépet kell venni, amiben kevesebb a hiba lehetősége, manuálisan teszed bele a kapszulát, kézzel zárod össze stb. Mert minél több a motor és egyéb mozgó alkatrész annál hamarabb megy tönkre a gép. Ilyen pl Inissia [link] ez egy faék egyszerű gépecske, nagyon kevés hibalehetőséggel, de tudtommal csak kávés kapszulák vannak hozzá. Aztán van a másik irány Piccolo [link] Minime [link] Ezeknél több a hiba lehetőség, a Piccilo valamivel kevesebb kényes alkatrészt tartalmaz, de nem is tudsz mennyiséget állítani csak hideg/meleg bekapcs, nem sokban különbözik a Minime től, ami egy újabb kivitel, viszont a kávé mennyiség szabályzó a tetején, hajlamos nem annyi kv t leadni mint amit szeretnél, az esetek többségében ezt észre sem veszed, de van hogy a kb7 fokozatból 2-3 lesz tudtodon kívül. A legfontosabb a Piccolo és Minime szemszögéből hogy a kapszulát egy kis üreges tű szúrja ki, ami könnyen eltömődhet, 1-2 havonta ecettel át kell mosni, ha nem akar szívni vele az ember. Vagy a hátán lévő kis dróttal kipucolni ha eltömődik (Mind a 3 fajtát szedtem már szét nem egyszer, viszont én nem kv zom, így ízekről nyilatkozni nem tudok)
2020. máj. 1. 14:05
 9/13 anonim ***** válasza:
29%
Krupss, az a legfinomabb.
2020. máj. 1. 14:34
 10/13 anonim ***** válasza:
28%
Hatalmas környezetszennyezés az a rengeteg kapszula. Sajnálatos, hogy még mindig itt tartunk.
2020. máj. 3. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!