Medvehagyma pesto parmezán nélkül?
Figyelt kérdés
Van egy rakat medvehagymám, csinálnék belőle pestot kesudióval. Parmezánom nincsen itthon, szerintetek anélkül is finom?2020. ápr. 23. 14:55
1/6 anonim válasza:
attól függ, mihez akarod aztán használni...
2/6 anonim válasza:
….. ahh, hamarabbb elküldtem... :-D
… szóval az állaga nem lesz a kívánt, ha kimarad belőle a száraz sajt. De pl. salátára így is tök jó.
3/6 A kérdező kommentje:
Tésztára tenném néhány szem koktélparadicsommal, esetleg csirkemellel. Akkor lehet hogy szerzek valami parmezán szerűséget. Csak el ne fonnyadjon a medvehagymám addig. :)
2020. ápr. 23. 15:11
4/6 Béla211 válasza:
Ha nincsen parmezánom én cheedar sajtot szoktam belerakni tésztához tökéletes.
5/6 anonim válasza:
Turmixold le nyugodtan olívaolajjal meg a kesudióval, és tedd hűtőbe. A reszelt parmezánt utólag is beleteheted.
6/6 A kérdező kommentje:
Most csak trappista van itthon. De akkor leturmixolom, és holnap beleteszem a parmezánt. Köszi a tippeket! :) Chedarral is jó lehet!
2020. ápr. 23. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!