Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Medvehagyma pesto parmezán...

Medvehagyma pesto parmezán nélkül?

Figyelt kérdés
Van egy rakat medvehagymám, csinálnék belőle pestot kesudióval. Parmezánom nincsen itthon, szerintetek anélkül is finom?

2020. ápr. 23. 14:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
attól függ, mihez akarod aztán használni...
2020. ápr. 23. 15:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

….. ahh, hamarabbb elküldtem... :-D


… szóval az állaga nem lesz a kívánt, ha kimarad belőle a száraz sajt. De pl. salátára így is tök jó.

2020. ápr. 23. 15:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Tésztára tenném néhány szem koktélparadicsommal, esetleg csirkemellel. Akkor lehet hogy szerzek valami parmezán szerűséget. Csak el ne fonnyadjon a medvehagymám addig. :)
2020. ápr. 23. 15:11
 4/6 Béla211 ***** válasza:
100%
Ha nincsen parmezánom én cheedar sajtot szoktam belerakni tésztához tökéletes.
2020. ápr. 23. 15:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Turmixold le nyugodtan olívaolajjal meg a kesudióval, és tedd hűtőbe. A reszelt parmezánt utólag is beleteheted.
2020. ápr. 23. 15:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Most csak trappista van itthon. De akkor leturmixolom, és holnap beleteszem a parmezánt. Köszi a tippeket! :) Chedarral is jó lehet!
2020. ápr. 23. 16:09

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!