Miért fúvódik fel a palacsinta? (Csak nem ébredt az öntudatára és fánknak képzeli magát? )
Figyelt kérdés
Komolyan nem értem, mert rengetegszer sütöttem már palacsintát, de most jártam így először.
Talán a finomliszt lehet más a szokásostól?
Járt már így valaki? Mi a megoldás?
2020. ápr. 4. 22:23
1/4 anonim válasza:
Rossszul keverted ki a tésztáját vagy valami összetevő nem ok.
2/4 A kérdező kommentje:
Mindig ugyanúgy csinálom. Ásványvízzel és habverővel simára keverve, teflonserpenyőben sütve.
2020. ápr. 4. 22:48
3/4 anonim válasza:
Csinàlj egy kis borjú húst nutellásan
4/4 anonim válasza:
Tojás mennyiseg is a szokásos? En múltkor azt kevesebbet tettem bele es fujodott az enyém is... nálam csak annyi volt a különbség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!