Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mivel "turbózzátok fel" a...

Mivel "turbózzátok fel" a szendvicseket, hogy változatosabb, egészségesebb legyen?

Figyelt kérdés
2020. márc. 8. 14:55
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Csírákkal (hagymacsíra, szójababcsíra, retekcsíra), koktélparadicsommal, zöldpaprikával, házi sült paprikakrémmel, házi csirkemájkrémmel, csirkehúskrémmel, tonhalkrémmel, stb.
2020. márc. 8. 15:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
A csirkehúskrémet és a sült paprikakrémet hogy készíted?
2020. márc. 8. 15:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A csirkehúskrémet maradék sült csirkemellből csinálom. Aprítógépben összekeverem majonézzel és mascarponéval. A kész krémhez újhagymát is szeletelek.

A paprikakrémhez kápia paprikát kell sütni sütőben, utána meghámozni és szintén aprítóban pürésíteni fokhagymával, borssal és sóval. Néha sült padlizsánnal feldúsítom, akkor krémesebb lesz, jobban "megáll" a kenyéren.

2020. márc. 8. 15:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
86%

Én körözöttes szendvicset szoktam csinalni meg tojaskrémest

(Összetört főtt tojás ,tejföl,majonéz,so, petrezselyem)


Rántottás szendvicset is szokram ha már unom az összes krémet meg felvágottat 😀

2020. márc. 8. 16:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
83%

Fuhh, imádom a szendvicseket, ráadásul ha anya férje itthon van, nem is nagyon főzünk, mert nem szereti a kajaszagot, szóval olyankor étterem+szendvics van leginkább. Rengetegféle kenhető cucc van itthon, de van, hogy én csinálok valamilyen szendvicskrémet (a kedvencem most a fetás-céklás).


Igazából van a basic vaj-csirkemell sonka páros pl. és ahhoz szoktam tenni még pluszba rukkolát, paradicsomot, mozzarellát, vöröshagymát, vagy cheddar sajtot, paprikát, bébispenótot. Vagy amik extrábbak, és van, aki a világból kifut tőlük, azok az áfonyalekvár-camambert melegszendvics (a háromszög alakú), vagy mogyorókrém-eperlekvár verzióval.

Vagy ami még kedvenc, az a pesto-csirkés grillszendvics, ami tényleg pár perc, ha készen veszed a pesto szószt hozzá (mondjuk ha te csinálod, az sem nagy kaland).

2020. márc. 8. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
90%

Újabban mindig megpiritom a kenyeret serpenyőben, és még melegen megpakolom.

Amire régen rá vagyok cuppanva, az a sült cékla! Felvágott helyett rakom a szendóba, egy szelet füstölt sajttal, és joghurtos szósszal. Nyamiiii

A gyermekem meg a tükörtojás plusz pirított bacon a kedvence a szendvicsben.

2020. márc. 8. 19:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!