Sad cat kérdése:
Miért esik össze a tészta?
Figyelt kérdés
Amikor összegyúrom a tészta hozzávalóit (recept alapján), akkor mindig ragacsos lesz. De ezzel nem igazán szoktam foglalkozni, ezért elkezdem keleszteni, de amikor kel a tészta elkezd buborékos lenni és összeesik az egész. Miért van ez?2020. jan. 29. 12:48
1/3 anonim válasza:
tele van levegovel es ez leereszt. attol meg ugyan igy megkel
2/3 anonim válasza:
Szerintem kelesztés előtt nem dolgozod ki eléggé.
3/3 anonim válasza:
ha osszedolgozza is, a keles kozben keletkezo anyagoktol igy is ugy is puffad, de a keltteszta igy mukodik :) a sutoben szepen megno. mikor futtatod az elesztot annak is egy ha os levegos katyvasz van a tetejen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!