Hogyan tudok egy tészta tetejére olyan sós réteget felvinni, amilyen a pereceken szokott lenni?
Figyelt kérdés
2019. okt. 14. 14:54
1/3 anonim válasza:
Sütés közben felvert tojás fehérjével kell megkenni, attól lesz rajta fényes máz. Abba szórod bele a nagyszemű konyhasót és beleragad.
2/3 anonim válasza:
Ha a sópettyekre gondolsz, akkor egy evőkanál lisztet keverj el egy evőkanál sóval, és adj hozzá annyi vizet, hogy palacsintatészta-szerű legyen az állaga. Amikor a tészta félig megsült, kiveszed, és rácsöpögteted egy kanállal a keveréket, aztán készre sütöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!