Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy tudnek kocsonyat fozni,...

Hogy tudnek kocsonyat fozni, ha nem arulnak semmi hozzavalot, meg csak borrel fedett disznohust sem?

Figyelt kérdés
Valami kocsonyara emlekezteto dolgot szeretnek, ha lehet zselatin nelkul.

#sütés #kocsonya #magyar koyha
2019. dec. 14. 22:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom, hányadikként válaszoltam még tegnap éjjel, azt hiszem 4., most nem látom.

Egy kérdésem volna, ami kiakasztott: Miért nem írtad le eleve, hogy az USA-ban keresed a kocsonyának valót?? Még csodálkoztam is, hogy a Holdról jöttél ezt megkérdezni. Nyilván így érthetőbb, csak nem csepegtetni kellene az infókat, hanem egyben és egyértelműen leírni a kérdésed.

2019. dec. 15. 13:44
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Valami külföldi bolt sincs elérhető távolságban? Lengyel, kínai, ahol esetleg bőrös disznóságokat is árulnak. Vagy farm, ahol disznóhúst lehet venni?
2019. dec. 15. 16:16
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is külföldi boltban keresném. Például, lengyel vagy orosz bolt nincs a közeledben? Esetleg közvetlenül a hentestől, megkérni.
2019. dec. 15. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!