Megfigyeltem hogy egyes konzerv sólettekbe szoktak tenni disznóhúst. Ezt mégis hogy gondolják? Most komolyan? Ez olyan mintha a paradicsom levest tejföllel ennénk.
Figyelt kérdés
2017. márc. 14. 22:38
1/8 anonim válasza:
Hát nem kóser az a sólet, az már biztos, de az ízének nem árt meg egy kis füstölt tarja.
2/8 anonim válasza:
Igen, komolyan. Füstölt marhaszeggyel túl drága lenne, és sokan nem kóser módra étkeznek.
És ha valaki tejföllel eszi a paradicsomlevest, akkor egészségére.
Gulyást is készítenek sokan disznóhússal, ami nemcsak borzalom, de képzavar is, ám ha nekik úgy ízlik: csak tessék.
4/8 anonim válasza:
Miért, arra gondoltál, hogy libacombbal készítik? Aki nem akarja nem veszi meg, rajta van, hogy milyen hús van benne.
És vannak más felekezetűek is, akik szeretik a sóletet...
A paradicsomleves tejföllel meg egyáltalán nem idevágó hasonlat, az pusztán ízlés kérdése.
5/8 anonim válasza:
Unalmas már ez a sok zsidaj siránkozás!
Ha nem tetszik a bolti sólet, egyél maceszt! :D
6/8 anonim válasza:
Csak zárójelben jegyzem meg, hogy kóser zsidó nem eszik semmiféle konzervet, ha füstöl marhahús, ha pácolt libamell van benne, akkor sem, mert maga az elkészítési mód nem kóser.
7/8 anonim válasza:
Ja, még eszembe jutott, hogy régen volt a 800 gr-os Glóbusz sólet, füstölt marhaszeggyel, és két kemény tojással, igaz, az sem volt kóser, de valami isteni finom volt.
8/8 anonim válasza:
Disznóhússal, marhahússal nekem aztán nyolc, szerintem ízletesen vannak elkészítve ezek a konzik, én csípem. Egyik ismerősöm meg attól mászik a falra ha olyannal találkozik ami kolbásszal készül. Engem ez sem zavar, azt is megeszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!