Miből van a bolti fahéjas csiga tölteléke?
Figyelt kérdés
Biztos, hogy nem üres cukor és zsíradék. Édesmorzsára tippeltem mert vastagon krém szerűen benne marad és apró darabos. Viszont ahol száraz, ott picit ki van fehéredve. Miből lehet? A boltban nem tudták..2019. dec. 6. 08:06
1/5 anonim válasza:
Na, énnekem többféle fahéjas-csigához is volt szerencsém.
Van amelyik csak sima ragacsos cukros-fahéjas, mint egy kürtős-kalács
(Ha felhevíted a cukrot amúgy karamella lesz belőle)
Másikon meg még ilyen almás ízt is éreztem, tehát valami almás dolgot is belekevertek; jó minőségű volt, tehát nem valami mű ízű dolog volt, hanem egyértelműen alma.
:) Az alma is tud ragacsos lenni, akar. :)
A kifehéredést nemtom. Lehet nem sült meg annyira, vagy ha utólag fehéredik ki , és nem elkented a cukrot/lisztet rajta, akkor lehet elkezdett romlani:)
Nem értek hozzá. :)
2/5 anonim válasza:
*Na várjál. Egyszer lekváros keverékűt is ettem. A lekvár nem almából volt.
3/5 A kérdező kommentje:
:D :D Köszönöm!
2019. dec. 10. 06:32
5/5 A kérdező kommentje:
Megfejtettem: porcukor + fahéj a töltelék alapja, így lesz az a nyomkodható trutymó. Pekándióval volt megspékelve, azok voltak a kemény darabok. :D Marha finom!!!
2020. febr. 4. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!