Mi az a cucc a tea tetején?
Figyelt kérdés
Anyukám amikor taát főz ( kis lábasban szokta, sima filteres lipton tea citrommal és cukorral ), mindig van a tetején ilyen pille szerü cucc ami engem zavar.2010. júl. 16. 18:13
1/8 anonim válasza:
Azt hogy mitől van nem tudom, de ha még melegen belerakod a citromot és a cukrot, akkor nem képződik rajta ez a "hártya"
2/8 anonim válasza:
A teából kiválnak az illóolajok és az van a tetején, attól van tea-ize.
3/8 anonim válasza:
A koffein szokott a tetején "úszni".
4/8 anonim válasza:
Csapvízből kiváló trutyi szerintem..
A Szennyvíz tetején is ilyesmi úszik
5/8 anonim válasza:
Ezen ( [link] oldalon is ezt tárgyalják és szerintem a vízben oldott kalcium és magnézium okozhatja. Ha RO (reverse- osmosis) vízzel készíted a teád, amiben csökkent az oldott ásványi sók mértéke, nem lesz film a tea tetején.
6/8 A kérdező kommentje:
kössz a válaszokat! de inkább hagyom az egészet, jó így :D ez az RO víz pontosabban milyen víz lenne? mert anyukám sima csapvízzel főzi
2010. aug. 10. 18:57
7/8 anonim válasza:
Az RO víz tisztított víz. Bővebben: [link]
8/8 A kérdező kommentje:
ja így már tudom nagyjából miről van szó, csak 1 víztisztító kb 150. 000 HUF :S Kösz a válaszokat!
2010. aug. 12. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!