Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Melyik végén kell kezdeni a...

Melyik végén kell kezdeni a banán hámozását? A tetején, ami a többi banánhoz köti vagy a végén ahol a mag található?

Figyelt kérdés
2010. nov. 16. 21:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Te kibontod? Hát nem tudod mi van benne?
2010. nov. 16. 21:35
 2/15 anonim válasza:
Én a "lapos" végén szoktam, a férjem meg a másikon. Szóval szerintem ízlések és pofonok. :))
2010. nov. 16. 21:44
 3/15 anonim ***** válasza:
Mi az hogy kell? Van egy észszerű művelet.
2010. nov. 16. 21:53
 4/15 A kérdező kommentje:
Ésszerű művelet, igen. Na de melyik felétől kezdve?
2010. nov. 16. 22:00
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

[link]

én azt hittem mindenki a szárától kezdve bontja ki :)

2010. nov. 17. 00:51
 6/15 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy kinek hogy esik kézre - nekem a szára felöl könnyebb, a férjem meg a túlsó végén kezdi, mert szerinte úgy egyszerübb.
2010. nov. 17. 07:25
 7/15 anonim válasza:
81%

ööö igen ööö súlyos probléma ez !

Mert tegyük fel hogy pont nem azon a végén kezded bontani amelyiken , társadalmi helyzetedben elfogadott.Mi történhet?

Lázadónak fognak nézni!Nem fogadod el a helyed! A családod ki fog tagadni. De a másik végén bontók sem fognak elfogadni

tudván h nem közzűlük való vagy. Űzött vad leszel ööö és vándorolni fogsz. Ha jobban belegondolunk még ennél is súlyosabb következményei is lehetnek! ..Világháború ..világvége és miért mert 2 pártra fog szakadni a népesség. És rég nem az lesz már érdekes h miért is külömböztek össze. Hanem jogos sérelmeiket torolják meg szülnetelenül ...ööö szakadatlanul...

Úgyhogy vigyázni kell ám az ilyen kérdésekkel...;)

2010. nov. 17. 10:58
 8/15 anonim ***** válasza:
A szaranal, tehat ami a tobbi banahoz koti, ott fogom es a magnal kezdem hamozni. Nekem ez tunik logikusnak, de ki fogom probalni milyen a masik hamozasi mod.
2010. nov. 17. 15:46
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Én a száránál szoktam megkezdeni, így mikor elérek a végén lévő csúnya kis fekete izéhez amit sose eszek meg csak letöröm róla a banánt és az a héjjal együtt megy a kukába
2010. nov. 18. 13:21
 10/15 anonim válasza:
Szárát megmarkolod, erő szorozva a karjával és már bontod is.
2010. nov. 20. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!