Szerinted ez mitől lehet? Méz és banán
Hosszú évek óta először ismét ettem mézeset. Régen semmi bajom nem volt, imádtam, viszont most borzalmas élményem volt. A méz megevése után nemsokkal hirtelen elkezdett fájni a gyomrom, majd az egész hasam. Iszonyatos görcseim voltak 6-8 órán keresztül, ahogy ment végig rajtam, és azóta a méz gondolatától is rosszul vagyok. Ugyanez a helyzet a banánnal is. Hosszú kihagyás után ismét ettem, és ugyanez a rosszullét kerített hatalmába.
Egyik esetben sem ettem sokat, csak egy keveset, szóval a mértékkel biztosan nem volt probléma.
Valaki tapasztalt már hasonlót? Tudjátok mitől lehet, vagy mit lehet tenni ellene? Esetleg milyen orvoshoz kell fordulni ilyen jellegű problémával?
Ez eszembe sem jutott, köszönöm a tippet!
Azt viszont érdemes lenne kivizsgáltatni valahol.. A dokim bezzeg lehülyézett, ennyit a magyar egészségügyről... Ő azt mondta, ilyen nem létezik.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!