Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan készül a jó savanyúság?

Hogyan készül a jó savanyúság?

Figyelt kérdés

Műanyag hordóban szeretném készíteni,de van több féle receptem.Általában fel kell forralni a levet de pontosan nem tudom hogy teljesen vissza kell e hűteni vagy sem.

Egyéb hozzávalókat is szívesen veszek.


2010. júl. 14. 20:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Magyarul dobálóst akarsz csinálni?A recept a következő 60 liter savanyúsághoz:

18 L víz

2.4 L 20% ecet

1.8 kg cukor

90 dkg só

18 g bórkén

5 dkg timsó

2 dkg citromsav

6 dkg na-benzoát

4 szál kapor

szemesbors

babérlevél

torma ízlés szerint.És a vizet nem kell felforralni, csak simán hidegen összekeverni a hozzávalókkal.Tuti, kipróbált recept.

2010. júl. 17. 10:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi.!
2010. júl. 17. 11:22

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!