Zöldség fermentálás 30 fokon?
Figyelt kérdés
Zöldségeket szeretnék fermentálni, de nem tudom hány fokon kellene. Azt ajánlják hogy 22-25 fok között a legjobb. Így több napig Fermentálódik. Vegitalnak van egy fermentáló gépe ami elvileg 30 fok körül megy 36 órát. Ha én beteszem a zöldségekkel telipakolt sós vízzel felöntött lezárt üvegeket az aszalóba 30 fokra az úgy jó lehet. Így legalább tuti állandó hőmérsékeleten lenne. Nem túl sok ez neki? Nem lesz belőle alkohol?2019. szept. 3. 00:50
1/2 anonim válasza:
"zöldségekkel telipakolt sós víz"-böl hogyan lehetne alkohol??? Ha megvalositod, az alkeszek világszövetsége Nobel dijat fog adni neked!
"lezárt üvegeket az aszalóba" nem jö ötlet!
"zöldségekkel telipakolt sós víz"-ben mitöl indul be a fermentácio nálad?
2/2 A kérdező kommentje:
A hőfok beindítja a fermentálást :) pl savanyú káposzta
2019. szept. 3. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!