Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miert "fut ki" a tej, ha nem...

Miert "fut ki" a tej, ha nem kavargatom, fujkalom felre a habjat? Van valami trukk, amivel meg lehet fekezni?

Figyelt kérdés
Hazi tejet veszunk es hetente 2x fozok tejet (rendes zomancos edenyben). Ott allok mellette es megis van hogy egyszeruen nem tudom az edenyben marasztalni sehogy. Persze ha mar kifutott, akkor fodogel akar mennyi ideig.
2010. júl. 12. 15:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A bőre miatt a forrásban levő tejből nem tud a gáz elmenni ezért a kis sűrűségű rész kifut a fazékból.Át kell szakítani a bőrt mikor emelkedni kezd.
2010. júl. 12. 15:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
51%
Azért mert felforrt. Mégis mit gondolsz örökre kell főzni?
2010. júl. 12. 15:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
ha lejjebb "halkitod" nem fut ki! -.-'
2010. júl. 12. 15:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Fujkálni azért nem szokás, mert rengeteg fertözést juttatsz a tejbe, meg elég gusztustalan is
2010. júl. 13. 22:40
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!