Miért nem akar forrni a savanyú káposztám?
Figyelt kérdés
Próba képpen csinálom,csak befőttes üvegben,kb 1 kg az egész...
Mindent a recept alapján csináltam,de 4 nap után még mindig nem forr.Kb 21-23fokos helyen van
2019. aug. 6. 12:32
1/8 anonim válasza:
A receptet linkleld vagy írd be, mert lehet, hogy nem jó. Nekem eddig sosem volt ilyen gondom.
2/8 anonim válasza:
Nem tettél bele túl sok sót?
A só elpusztítja a hasznos tejsav baktériumokat és ezért nem tud megsavanyodni.
4/8 A kérdező kommentje:
Kapor,borsikafű és torma helyett babérlevelet és egész borsot tettem bele
2019. aug. 6. 12:58
5/8 anonim válasza:
Pedig ez a recept jónak tűnik. Lehet, hogy egy kicsit melegebb helyre kellene tenni, addig amíg megindul a forrás. Aztán amikor gyöngyözni kezd vissza lehet vinni a hűvösre.
6/8 A kérdező kommentje:
Oké!köszönöm!
2019. aug. 6. 13:53
7/8 anonim válasza:
Ez a recept jó (aki beírta, nagyon tapasztalat háziasszony, szóval garantáltan nicsn benne hiba), esetleg a káposzta volt nem egészen megfelelö?
Vagy várni kell még valamennyit vele.
8/8 A kérdező kommentje:
Várok.köszönöm
2019. aug. 7. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!