Vegán fasírtot hogyan kell kisütni, hogy jó legyen?
Sok receptet próbáltam már vegán fasírtok közül, ízre nincs is sok gond velük, csak a sütéssel.
A legtöbb esetben, ha kevés olajban serüenyöben vagy sütöben sütöm, akkkor vagy nyers marad belül, vagy megég a külseje, ha serpenyöben több olajat használok, akkor megszívja magát olajjal, de szintén vagy kívül égett vagy belül nyers.
Amit ma próbáltam: 500 g brokkoli megfözve, 150 g zabpehely plusz füszerek, a fasírtok zsemlemorzsába forgatva. Nyersen jól formázható állaga volt, de sütésnél kívül megégettt, illetve több is szétesett, amikor megfordítottam volna.
Olyanok jöhetnek csak szóba, ami csak zöldségekböl, valamiféle lisztböl vagy/és zsemlemorzsából állnak, más nem igazán.
Minden tippet elöre is köszönök, egyszer szivesen ennék olyat, amí tényleg jól siekrült!
Köszi, csak vegán esetben sem tojás, sem egyéb állati cucc nem kerülhet bele.
A fö gond, hogy a zöldség egész másként viselkedik, mint a húsok, zsiradéktól csak még jobban elázik sütés közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!