Bekevert fasírtot tojással, hagymával stb. lefagyaszthatok?
Figyelt kérdés
Sütés előtt pedig ki kell olvasztani?2018. márc. 1. 17:36
1/4 anonim válasza:
Minden további nélkül. Nem kell kiolvasztani, de lassú tűznél süssed.
2/4 anonim válasza:
Igen, én rengetegszer csinálom így. Ne olvaszd ki, hanem lassabb tüzön süsd ki, mint szoktad, a végén pedig pirítsd meg erösebb lángon.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Egyébként nem olajban akarom kisütni, hanem egyben, sütőben. Ezért gondoltam, hogy ha begyúrom a masszát, a sütés előtti éjszaka hagyom kiolvadni a hűtőben, másnap pedig csak benyomkodom a formába és mehet a sütőbe
2018. márc. 2. 09:52
4/4 anonim válasza:
Sokkal jobb, ha nyersen nyomkodod a formába és úgy fagyasztod le, (elötte a formát béleld ki müanyag fóliával) majd a formából kivéve tárold a fagyasztóban.
Így kiolvasztás nélkül tudod kezdeni sütni, csak alacsonyabb fokozaton kell kezdeni - meg kb fél órát-órát rá kell számolni a mennyiségtöl függöen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!