Jól bepácolt húst hogyan tudok serpenyőben olajban kisütni úgy, hogy ne égjen rá a pác?
Figyelt kérdés
Vagy ráég vagy alatt az olajban ég meg és átveszi a hús az ízét. Mossam le előtte a szeletekről?2019. jan. 10. 12:49
1/3 anonim válasza:
Ne mosd, de kés hátával kapard le a nagyját.
2/3 anonim válasza:
Én tepsiben sütöm meg , alufóliával letakarva . Mikor már jól át puhul akkor leveszem a fóliát és pirosra sütöm.
De nem olajban, hanem zsírt teszek rá és egy pici vizet is.
Nem ég rá, pedig én van hogy teszek rá pirospaprikát is.
3/3 anonim válasza:
A nagyját szedd le róla, jó forró serpenyőben süsd, nem kell alá semmi, ha a pác is olajos, pár perc alatt megsül a hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!