Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Jól bepácolt húst hogyan...

Jól bepácolt húst hogyan tudok serpenyőben olajban kisütni úgy, hogy ne égjen rá a pác?

Figyelt kérdés
Vagy ráég vagy alatt az olajban ég meg és átveszi a hús az ízét. Mossam le előtte a szeletekről?

2019. jan. 10. 12:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne mosd, de kés hátával kapard le a nagyját.
2019. jan. 10. 12:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én tepsiben sütöm meg , alufóliával letakarva . Mikor már jól át puhul akkor leveszem a fóliát és pirosra sütöm.

De nem olajban, hanem zsírt teszek rá és egy pici vizet is.

Nem ég rá, pedig én van hogy teszek rá pirospaprikát is.

2019. jan. 10. 14:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
A nagyját szedd le róla, jó forró serpenyőben süsd, nem kell alá semmi, ha a pác is olajos, pár perc alatt megsül a hús.
2019. jan. 11. 13:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!