Mi a különbség a kakaó és a forró csoki között?
A forrócsoki sűrűbb. Én van, amikor habtejszínt is teszek bele. Sok féle recept kering a neten, van olyan, amibe keményítőt is raknak. Illetve van boltban forrócsoki por, amit fel kell higítani, és kész.
A kakaó pedig csak tej+kakaópor.
kakaót is lehet vízzel csinálni ahogy a forró csokit is tejjel. A különbség annyi, hogy a kakaó gyümölcse a kakaóbab. A kakaó kakaóvaj,kakaópor, és csokoládé keverékéből készült híg folyadék.
A forró csoki szintén kakaóbabból készített édesség. kakaómassza, kakaóvaj, esetleg kakaópor, és cukrokból készül. A forró csoki sokkal sűrűbb, édesebb mint a kakaó. Olyan mintha olvasztott csokoládét inna az ember.
A kakaó összetevői: kakaópor, cukor, tej
A forró csoki összetevői: csoki, tej
A kakaó, por állagban teszik bele a tejbe.
A forró csoki, csokiként teszik bele a tejbe.
Ennyi a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!