Mi a különbség a kakaó és a forró csoki között?
Figyelt kérdés
Mert nekem úgy tűnik, hogy ugyanaz tulajdonképpen csak drágábban lehet adni ha forró csoki a neve.2019. ápr. 7. 19:26
1/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy csak akkor árulhatják kakaó néven, ha tejjel készül. Forró csoki meg készülhet porból is. De nem vagyok vendéglátás szakos, csak így figyeltem meg, és egyszer egy büfében kijavított a pultos, hogy kakaót nem tud adni, csak forró csokit, mert nincs tejük.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát ebben igazad lehet, mert a forró csoki porra tényleg az van írva tejjel vagy vízzel kell készíteni. A kakaó elnevezésű ital meg furcsa lenne vízzel valóban.
2019. ápr. 7. 19:44
3/5 anonim válasza:
A kakaó folyékony, míg a jó csoki sűrű, szinte pudingszerű.
4/5 anonim válasza:
A kakaó kakaoporbol és tejből készül, hidegen és melegen is fogyasztható híg ital. A forrócsoki csokoládéból készül, tejjel, melegen fogyasztható, sűrű, majdnem puding állagú ital
5/5 anonim válasza:
Ez a puding állag ez Magyarországon van... mi külföldön élünk, es amikor Mo-on forrocsokit kertünk es ezt a sűrű valamit kaptuk, csak pislogtunk 😬😬
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!