Mi a különbség a kakaó (ital) és a forró csoki között?
Figyelt kérdés
gyakorlatilag ugyanaz,nem?2010. jún. 23. 12:30
1/6 anonim válasza:
nem, a forró csokiban kakóvaj is van
2/6 anonim válasza:
Szerintem semmi köze a kettőnek egymáshoz:O Ízre sem, meg pl. színre sem. Meg a kakaót nem is forrós kell inni hanem hidegen, vagyis szerintem úgy sokkal finomabb
3/6 anonim válasza:
A kakaót kakaóporból csinálod, a forró csokit meg olvasztott csokiból. Ennyi.
4/6 anonim válasza:
a kávéautómata a forró csokit szerintem kakaóporból csinálja csak vizet rak bele, nem tejet, és akkor az olyan iható, de amúgy elég szr :)
5/6 anonim válasza:
A kakaóport elkevered tejjel, a forrócsokinál többféle eljárás létezik. Porból, kakaóból is el lehet készíteni(olyanból, ami a tortákhoz kell), olvasztani táblát, vagy reszeléket. Állag és márka határozza meg a minőséget és jóformán az elkészítés módját is. A forrócsoki sűrűbb, finomabb, időigényesebb és jóval drágább is.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. jún. 29. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!