Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a különbség a kakaó (ital)...

Mi a különbség a kakaó (ital) és a forró csoki között?

Figyelt kérdés
gyakorlatilag ugyanaz,nem?
2010. jún. 23. 12:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nem, a forró csokiban kakóvaj is van
2010. jún. 23. 12:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi köze a kettőnek egymáshoz:O Ízre sem, meg pl. színre sem. Meg a kakaót nem is forrós kell inni hanem hidegen, vagyis szerintem úgy sokkal finomabb
2010. jún. 23. 12:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A kakaót kakaóporból csinálod, a forró csokit meg olvasztott csokiból. Ennyi.
2010. jún. 23. 12:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
a kávéautómata a forró csokit szerintem kakaóporból csinálja csak vizet rak bele, nem tejet, és akkor az olyan iható, de amúgy elég szr :)
2010. jún. 23. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A kakaóport elkevered tejjel, a forrócsokinál többféle eljárás létezik. Porból, kakaóból is el lehet készíteni(olyanból, ami a tortákhoz kell), olvasztani táblát, vagy reszeléket. Állag és márka határozza meg a minőséget és jóformán az elkészítés módját is. A forrócsoki sűrűbb, finomabb, időigényesebb és jóval drágább is.
2010. jún. 23. 13:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. jún. 29. 10:39

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!