A pesto szosz miert ilyen draga?
A minőségi és drága alapanyagok miatt.
De majd mindjárt jön egy rakás okos, akik leírják, hogy ők 34 forintból kihozzák a 6 literes adagot.
én is az aldi-sat veszem, az nagyon jó, értem, nem baj, nagyon finom ez a szemét szósz :D csak 23 éves srác vagyok és nem a nagy mániám a nagykaja főzés, így ha nem szüleimnél vagyok ezt csinálom tésztával, mert ANNYIRA imádom az ízét :D
És lehet esetleg valahogy higítani ezt a szószt? nem merek próbálkozni nehogy kuka legyen belőle, de max ha valaki próbálta már azt a tippet ha megosztaná azt megköszönném :D köszi az eddigi válaszokat .
A tészta főzőlevéből hozzátehetsz keveset, úgy könnyebben eloszlik a tésztán és krémesebb is lesz. És valamilyen sima felületű tésztaval egyed, pl spagetti, az nem vesz fel annyit belőle mint egy redőzött fussili.
Mennyi tészta neked egy tányér, ha 2-3 evésre elég egy pesto? Nekem egy hétig elég lenne egy üveg, kb egy csapott evőkanálnyit teszek egy tányér tésztara és elég szokott lennin de én 10, max 15 deka tésztát főzök ki egyszerre.
Ja, még tejföllel vegyítve is finom!
hát mondjuk ha te csapott kanál, én másfél nem csapott. Imádom az intenzív ízét :D
a tészta főzőleve jó ötlet,köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!