Hol kaphatok pestot?
Figyelt kérdés
Melyik boltban tudom beszerezni a pestot? Mi a velemenyetek rola? Es mlyen arba van?2016. máj. 19. 18:23
1/9 anonim válasza:
kb mindenhol lehet kapni. pl tesco, spar
2/9 anonim válasza:
Szinte minden boltban lehet kapni, nemcsak ilyen teszkókban.
3/9 anonim válasza:
Olyan 10 perc megcsinálni és ezerszer finomabb.
Én nagyon szeretem a klasszikusat is és a kulonlegesebbeket is.
A bolti kis üveg kB. Mint egy bebieteles üveg 700 forint körül van.
4/9 A kérdező kommentje:
Receptet nem tudnatok irni aki hazilag csinalnja?
2016. máj. 19. 21:10
6/9 A kérdező kommentje:
Van ezer féle
2016. máj. 19. 21:12
7/9 anonim válasza:
A zöldpesztó az alap. Rengeteg friss bazsalikomlevél, parmezán, pirított fenyőmag, extra szűz olívaolaj, fokhagyma, só és bors kell hozzá, lényegében krémmé kell törni őket mozsárban vagy konyhai aprítógépben.
A petrezselyem- és szezonban a medvehagymapesztó is nagyon finom.
Szerintem ha csak kipróbálnád, akkor a boltival jobban jársz. A sparos és az aldis egész finom.
8/9 A kérdező kommentje:
Eloszor kiszeretnem probalni h milyen is. De koszonom a receptet :) ha izlene akkor kiprobalom hazilag is
2016. máj. 19. 21:38
9/9 anonim válasza:
minden kérdésedre választ ad a google... nehogy elfáradj és neked kelljen kibogarászni (kb 15 perc), inkább írd ide aztán megoldják helyetted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!