Vörösbab konzervet főzés nélkül hogyan/mivel lenne érdemes fogyasztani? Egyáltalán lehet?
Figyelt kérdés
2019. júl. 13. 22:06
1/6 anonim válasza:
A vörösbab konzerv már meg van fözve, azaz úgy ehetö, ahogy van.
Én szeretem kukoricával és lilahagymával babsalátának.
2/6 anonim válasza:
Simán keny3rrel, esetleg ketchup vagy mustár, tejföl ha van.
3/6 anonim válasza:
A chillis- paradicsomosat imádom magában is, bár lehet hogy az nem vörös, hanem fehérbab volt:D
4/6 anonim válasza:
Én főzeléket szoktam csinalni belőle, hamar kész van.
5/6 anonim válasza:
A Spencer-féle hagymás babot szoktam azzal készíteni
6/6 anonim válasza:
Én megcsinálom darált hússal a csili alapot (nem zacskósból!) és mielőtt leoltanám belekeverem a tésztaszűrőn leöblített vörösbabot és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!