Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit szoktatok enni vegyes...

Mit szoktatok enni vegyes salátához?

Figyelt kérdés
Én készítem magamnak a salátát, paradicsom-paprika-uborka-káposzta-paprika-lila hagyma, vagy veszek előre csomagolt bolti salit. Kefírbe mustárt teszek, azzal leöntöm. Nagyon szeretem rántott husival, sült csirkecombbal, csirkemellel, de ezek nincsenek mindig otthon. Mivel ehetném még, ti mivel szoktátok?
2019. júl. 3. 14:21
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Hambergerrel. Nyami...
2019. júl. 3. 14:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezekből a zöldségekből házi gyrost. Csíkokra szelem a húst, ami csirke vagy pulyka, majd ízlés szerint olajos pácban hagyom állni egy-két órát. A vegyes zöldségre natúr joghurtból készíttek tzatziki öntetet.
2019. júl. 3. 14:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam bele metélni gepsonkat, megpiritva is finom. Esetleg darabos tonhalat bele. Camambert kicsit grillezve, olivaolajjal meglocsolni, rá szórni pirított magvakat nagyon finomak ezek a salik. Én sokszor eszem.
2019. júl. 3. 14:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én tonhalkonzervvel is nagyon szeretem az ilyesmi vegyes salátákat, szerintem a te önteted is menne hozzá úgy is.
2019. júl. 3. 14:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket a zöldségeket kiegészítve kockára vágott feta sajttal, vagy lecsepegtetett tonhal konzervvel, önálló fogás, csak egy pirítós kell hozzá.
2019. júl. 3. 14:57
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Remek ötletek! :)
2019. júl. 3. 15:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Rántott sajt vagy hagymakarika, sült lazac, sült virsli.
2019. júl. 3. 15:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én ezeket szoktam feltétként váltogatni:

Mini mozzarella golyók

Feta sajt

Grillezett holumi sajt

Mustáros csirke felsôcomb filé

Falafel golyók

Tonhal

Fôtt tojás-reszelt sajt

Rántott hal

Grill csirkemell

2019. júl. 3. 19:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2019. júl. 4. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!