Ti felétek szokás úgy hívni a töltött káposztát hő hogy galuska?
Figyelt kérdés
Én eddig abban a hitben éltem hogy mindenki ezt szokta rá mondani, de egyik nap az osztálytársaimmal beszélgettem, és ők azt mondták hogy galuskát ők egyáltalán nem használják a töltött káposztára2019. máj. 30. 16:52
2/19 A kérdező kommentje:
Mert pl egy településen van olyan hogy galuska fesztivál, pár ember odament hogy biztos arany galuska meg ilyenek lesznek ott és erre töltött káposzta volt.
2019. máj. 30. 16:58
3/19 anonim válasza:
Szerintem ez a családod téves szokása lesz. A galuska nokedli, esetleg egyéb tésztaféle.
4/19 A kérdező kommentje:
Akkor már nem egy egész falu téves szokása?
2019. máj. 30. 17:02
5/19 anonim válasza:
Az a falu teljes tévedésben van.
6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én tényleg eddig abban a hitben éltem hogy a töltött káposztát galuskának is hívják
2019. máj. 30. 17:06
7/19 anonim válasza:
SENKI nem hívja a töltött káposztát galuskának.
9/19 anonim válasza:
Geluskával keveritek:
“Moldvában, Bukovinában a töltött káposzta neve geluska”
Wikipédia szerint...
10/19 anonim válasza:
Előző vagyok. Itt a cikk:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!