Mi az a szűzpecsenye?
Figyelt kérdés
Nemrég leírta itt valaki egy kérdésnél valakinek,hogy egyen szűzpecsenyét,az finom. De az mi? Én sose ettem ilyet.2019. máj. 28. 10:02
1/7 anonim válasza:
A disznó egyik része. Minden hentesnél lehet kapni.
2/7 anonim válasza:
Ne már. Óvodások húsa. Az általános iskolások már nem biztos, hogy jók. Viccen kívül:
3/7 anonim válasza:
A szűzpecsenye a sertés legfinomabb, legértékesebb, legdrágább része, amely színtiszta hús, minden zsiradék és csont nélkül. Kinézete: kb. 30-35 cm hosszú, kb. 6-7 cm átmérőjű, henger alakú húsdarab. Sokféle módon elkészíthető. Süthető egyben, süthető megtöltve kolbászhússal, és ebből készül pl. az igazi brassói aprópecsenye is. Az, hogy óvodások húsa lenne, az túlzás, mivel ezt a fajta húst közétkeztetésben nem igazán használják, az ára miatt.
A szűzpecsenye a sertéshúsok közül olyan kategóriába tartozik, mint a marhánál a bélszín.
6/7 anonim válasza:
Nemcsak ugyanaz a kategória, hanem ugyanaz, mint a marhánál a bélszín. Mifelénk úgy is nevezik: sertés bélszín.
7/7 Krosszarcu válasza:
A Google egy matketing cég, 48 eves vagyok nem tudom mi a szűzpecsenye és a Spar ban nem is lehet kapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!