Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen fagyit szoktál kérni?

Milyen fagyit szoktál kérni?

Figyelt kérdés

Ha van, én szinte mindig pisztáciát. Ha nincs, vagy szomjas vagyok inkább mint éhes akkor meg málnát.

De ma narancsot meg epres-túrórudit ettem, mert új ízek voltak :)

2019. máj. 25. 18:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%
Leggyakrabban citromot, tejszínhabbal. Szeretem, ahogy a savanykás keveredik az édessel. Gyakran kérek még csokit is. Gyerekkoromban a puncsot szerettem nagyon, mert a kedvenc fagyizómban kandírozott narancshéjat és rum(aromá)ba áztatott mazsolát is tettek bele, nagyon finom volt. Sajnos ma már nem ilyen a puncs náluk, így azt hanyagolom.
2019. máj. 26. 12:17
 12/14 Noblesse Oblige ***** válasza:
91%
Étcsoki. Vagy specialitást kérek.
2019. máj. 26. 12:31
 13/14 anonim ***** válasza:
91%
Én édességekkel általában úgy vagyok, hogy megkóstolok valamilyet és ha nagyon ízlik utána azt veszem újra amíg rá nem unok :D Tavaly a mákos volt a sláger. Idén még nincs kedvenc, legutóbb kürtöskalácsosat kértem.
2019. máj. 26. 17:09
 14/14 anonim ***** válasza:
91%
A kedvenceim az epres-sajttortás és a kókuszos. Ha ezek nincsenek akkor mindig azt ami éppen megtetszik.
2019. máj. 26. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!