Milyen fagyit szoktál kérni?
Figyelt kérdés
Ha van, én szinte mindig pisztáciát. Ha nincs, vagy szomjas vagyok inkább mint éhes akkor meg málnát.
De ma narancsot meg epres-túrórudit ettem, mert új ízek voltak :)
2019. máj. 25. 18:28
1/14 anonim válasza:
Mindig másmilyet, nincs állandó preferenciám.
2/14 anonim válasza:
Puncs, vanília.
Nem igazán szeretem a gyümölcsös fafyit, talán még a banános csoki jön be.
3/14 anonim válasza:
Gyerekkoromban a puncson kívül nem is néztem rá más fagyikra.
Mióta megnyílt az új fagyizó mindig Redbullosat vagy sárkánygyümölcsöset eszek^w^
4/14 anonim válasza:
Mindig valami különlegeset választok
5/14 anonim válasza:
A kedvencem a karamell, de csak ritkán kapni igazán finomat.
6/14 anonim válasza:
Az egyik gömb csoki mindig, mert az a kedvencem, a legkedvencebbem amúgy a chilis csoki. A második változó, ami éppen megtetszik. Ahová járunk fagyizni, ott nagyon finomak a gyümölcsös fagyik (is), sokszor azt kérek. Legutóbb csokit és epret ettem:).
7/14 anonim válasza:
Ha fagyizóba megyek mindig a hupikék törpikéset választom már gyerekkorom óta :D
8/14 anonim válasza:
Ha van jégkása a fagyisnál akkor mindig azt kérek, általában pirosat.
Ha nincs, fagyiból azokat preferálom ami egy csokit vagy süteményt utánoz pl: oreós, snickerses, tiramisus stb.
9/14 anonim válasza:
Attól függ hol fagyizok. Mostanában a kedvenceim a lúdláb, túró rudi, rágógumi, red bull, eper
10/14 anonim válasza:
Nincs is jobb nyáron egy jó olasz fagyizóból egy gombóc citromos 🤤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!