Mi a véleményetek a "reform" köretekről (pl köles, bulgur, hajdina, quinoa)? Szoktatok ilyeneket enni?
Figyelt kérdés
2019. febr. 28. 20:31
2/17 anonim válasza:
Több helyen is ettem már, készítettem de szerintem hányás íze van. Nem szeretem.
3/17 anonim válasza:
A bulgurt szeretem,köles nem jött be,többit nem kóstoltam még
5/17 anonim válasza:
Persze rendszeresen, mindig is volt és lesz, csak sokan elfelejtik főleg a magyarok, mert a rizs-krumpli kettősén túl már nem látnak.
6/17 anonim válasza:
Bulgurt szoktam venni,az valami isteni finom,zöldségekkel. A többit nem próbáltam még. Kuszkusz is ettem már,de az förtelmes volt.
7/17 anonim válasza:
Kósoltam már, de nem az én világom egyik sem. Ha épp csak ilyen akad valahol, megeszem, de magamtól sosem választanám őket amíg van más lehetőség.
8/17 anonim válasza:
Bulgurt és kölest ettem már ezek közül,a bulgurt szeretem, helyettesíti nálunk a tarhonyát, bár nem pont olyan,de megy azokhoz a kajákhoz,ahová a tarhonya is jó ...
9/17 anonim válasza:
Köles, bulgur heti rendszerrel szokott lenni.
10/17 anonim válasza:
Nekem egyik sem jött be,férjem szereti a bulgurt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!