Az élelmiszerboltokban miért nem lehet olyan kekszet találni, amely nem tartalmaz térfogatnövelőszert?
Meg azt is írják az interneten, hogy a Föld lapos, a világot a gyíkemberek uralják, meg hogy egy piroskék ruhás pókember ugrál new york házai között.
Fel kell nőni. Semmilyen információt sem szabad kételkedés nélkül elhinni, és semmilyet sem szabad átgondolás nélkül elutasítani.
Lehet rettegni a mikrohullámtól, e-hozzávalóktól, térfogatnövelőtől meg emulgelószerektől. Csak fölösleges.
Dr Oetker sutopor osszetevok:
Térfogatnövelő szerek (difoszfátok (E 450), nátrium-karbonátok (E 500)), Kukoricakeményítő
Latod, ez gyakorlatilag ugyanaz, csak szep nevet adtak neki. Meg gondolom meg anno anyukad is ezzel sutott, igy fel sem merul benned, hogy rossz.
Az altalad felsorolt hatasok egyebkent nem bizonyitottak. [link]
Illetve mindennek van egy maximalis dozisa, ami utan kialakulHATnak mellekhatasok. Ehhez folyamatosan, minden nap be kene vinni egy nagyobb mennyiseget, de ez gyakran fizikai keptelenseg.
Szoval nem kell mindentol rettegni, csak mert csunya neve van.
Tudod, mióta használják már a sütőport? Senkinek se lett semmi baja tőle.
A webbeteg meg minden, csak nem megbízható forrás..
Mert az nem keksz.
Afrikai törzsek készítenek olyan kövön sült lepényt, amiben nincs semmiféle térfogatnövelő. Elég messze áll a keksztől.
Ja, meg a zsidók a pászkát.
Azt lehet is kapni boltban, szóval ha térfogatnövelő nélküli "keksz" kell, vegyél pászkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!