Miért van az, hogy minden magozott meggybefőttben van olyan meggy, amely magot tartalmaz?
Figyelt kérdés
Akkor nem lenne egyszerűbb 'majdnem magozott'-nak hívni?2010. aug. 30. 12:36
1/5 anonim válasza:
Hogy a fogorvosoknak legyen mit megcsinalniuk. :)
2/5 anonim válasza:
Én eddig azt hittem, hogy mindig csak nekem jut az a magozatlan szem.
3/5 anonim válasza:
Magvaltál valaha meggyet? Előfordul mindig, hogy lesznek olyan szemek, amik ugyan átmennek a magvalón, de bennük marad a mag. És ha ez egy mázsa meggyből van, akkor minden üvegben akár négy magvas meggy is lehet. Egyébként meg le lehet nyelni vagy ki lehet köpni magot, szabad a döntés.
4/5 anonim válasza:
14:20, teljesen igazad van! Tökéletesen egyet tudok érteni veled...viszont haraptál már magra, miközben mit sem sejtve eszed a meggyes sütit? Hát nem kellemes..
Én jobban figyelek azóta, mióta volt hasonló élményem, és nem dőlök be a "magozott meggynek" :)
5/5 anonim válasza:
Haraptam már magra, és a hideg is kiráz tőle. De haraptam már almamagra almáslepényben, dióhéjra dióskalácsban, sőt, eddigi kedvencem az aszaltszilvás húsban a szilvamag.
A meggyet magvaló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!