Hentestől vett füstölt szalonnát szeletekbe le fagyasztottam. A fagyóból ki véve 3-4 nap múlva meg avasodott, Mi a gond ?
Figyelt kérdés
2019. febr. 3. 18:53
2/7 anonim válasza:
Kiolvasztás után megkell enni hamar , mert a fagyasztás , olvasztáskor vizesedik a szalonna és ezért avasodik.
Annyit vegyél ki amennyit rögtön elfogyasztol.
3/7 A kérdező kommentje:
5-6 szeletet veszek ki egyszerre az avasodik meg.Már évek óta ott veszem, most történt ez az avasodás.Nézzek más hentes
t?
2019. febr. 3. 19:34
4/7 A kérdező kommentje:
Régebben én is sok disznót vágta, de ilyen jelenséggel sosem találkoztam.
2019. febr. 3. 20:00
5/7 anonim válasza:
Vagy a fagyasztód nem hüt eléggé és akkor lassan folytatódik az avasodás ott is, vagy valamiért más volt a kiindulási alap (disznó húsa, tartása), ami miatt más lett.
Egyszerre ne több szeletet szedj ki, hanem csak annyit, amennyit aznap elfogyasztasz, akkor nincs ilyen gond.
6/7 anonim válasza:
Lehet venni 10 dekát is, akkor nem kell fagyasztani...
7/7 anonim válasza:
Soha nem avasodott meg még szalonnám. Előbb szárad ki vághatatlanra, mint, hogy avas legyen. Rossz volt a szalonna valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!