A disznósajtnak amit csináltunk a közepe puha maradt. A széle rendesen kiszáradt. Az izével, szagával és szinével nincs baj. Mi lehetett a gond?
Figyelt kérdés
2016. márc. 20. 12:35
1/3 anonim válasza:
Nem préseltétek le nehezékkel ?
2/3 A kérdező kommentje:
De be volt rakva ilyen csavaros rendszerű fa prés alá
2016. márc. 20. 18:49
3/3 anonim válasza:
Mégsem lehetett egyenletes a préselés.Ha finom, jó az állaga minél előbb fogyasszátok el, de kisebb adagokban lefagyasztani is érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!