A sajttal tényleg ennyire kell vigyázni?
Figyelt kérdés
Egyszer osztálykirándulason kaptam ételmérgezest, most egy darab csirkehúson volt romlott sajt és vagy a tejföl is romlott volt...
Nagyon rosszul vagyok.
2019. jan. 18. 22:03
1/5 anonim válasza:
Sok vizet igyál szerezz széntablettát , az szív fel mérgeket , szólj hozzátartozónak . Ha jön okádj .
2/5 anonim válasza:
Hú, én már voltam rosszul romlott tejföltől. Nem irigyellek. Kb. 1 napig fájni fog a gyomrod, esetleg jön minden alul, vagy felül, és túl leszel rajta.
4/5 anonim válasza:
Egyszer tiramisut ettem, nem volt benne nyers tojás, biztosan a mascarpone volt a rossz - jött, aminek jönnie kellett (szerencsére akkor csak monóban nyomtam), a végén már epét hánytam. A tejes cuccokkal nagyon kell vigyázni, mert ha romlott, akkor megkeseríti a napjaidat. Már egyáltalán nem eszem semmilyen tejterméket.
5/5 A kérdező kommentje:
Ez most vírus volt...
2019. jan. 20. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!